“Βόμβα”! Τι κρύβεται πίσω από την (προσωρινή;) “απώλεια στήριξης” του Νίκου Ανδρουλάκη από τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπικές εταιρείες: “Ζητάνε να αντικαταστήσει τον Κατρίνη και να επιστρέψει σε φιλοκυβερνητική γραμμή…”

(Πηγή: thefaq.gr)

Το πολιτικό μπούλινγκ που δέχεται ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης από το «σύστημα», εξηγεί εν πολλοίς την αιφνίδια απώλεια στήριξης του κινήματος από τα συστημικά ΜΜΕ.

Πηγή: newsbreak.gr

Όχι βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέσα είχαν καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Αντίθετα, έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να εκλεγεί στην προεδρία του κινήματος ο «δικός τους» Ανδρέας Λοβέρδος. Έπειτα, κατά την προσφιλή τους τακτική προσφέρθηκαν να ενισχύσουν τον νέο πρόεδρο, προκειμένου να τον έχουν «εύκαιρο» σε μία μελλοντική συγκυβέρνηση.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μία διάσταση πολιτικών απόψεων μεταξύ του συστήματος και του νέου προέδρου,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.