Φανερώθηκε η «κρυφή ατζέντα» Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη; Περίεργη ανάρτηση επιμένει για συμφωνία Ελλάδας – Τουρκίας για συνεκμετάλλευση των αγωγών φυσικού αερίου στο Αιγαίο

(Πηγή: thefaq.gr)

Άρχισαν τα όργανα! Ανάρτηση – όχι από τα ελληνικά ΜΜΕ – επιμένει για συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για συνεκμετάλλευση των αγωγών του φυσικού αερίου στο Αιγαίο, σε ποσοστό 50-50.

Όπως γράφει το Alert Channel στο twitter, «Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία πριν από τρεις ημέρες, υποσχέθηκε στον Ερντογάν να εκμεταλλευτούν και να πουλήσουν από κοινού όλα τα κοιτάσματα ορυκτών στο Αιγαίο Πέλαγος».

According to unconfirmed reports, during his visit to Turkey three days ago, Greek PM #Mitsotakis promised Erdogan to jointly exploit and sell all mineral deposits in the Greek Aegean Sea. #Fiftyfifty… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.