Ανατροπή από διεθνή δημοσκόπηση! Μεγάλη διαφοροποίηση στην κοινή γνώμη της Ελλάδος από τους άλλους Ευρωπαίους: 1 στους 3 κατανοεί τα “κίνητρα” της Ρωσίας – Από τα χαμηλότερα ποσοστά καταδίκης της ρωσικής επέμβασης έχει η Ελλάδα!

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε άλλο μήκος κύματος από την διαμορφούμενη – εν πολλοίς και από τα ΜΜΕ – κοινή γνώμη στη Δύση, για την σύγκρουση στην Ουκρανία, οι Έλληνες!

Ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά καταδίκης της ρωσικής εισβολή στην Ουκρανία καταγράφεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Politico, που αποτυπώνει τις απόψεις των ευρωπαίων πολιτών πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Το 60% των Ελλήνων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της Euroskopia, θεωρεί «απαράδεκτη» την εισβολή των Ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Πρόκειται μεν για την πλειοψηφία των ερωτηθέντων, ωστόσο σε σύγκριση με τα ποσοστά των υπόλοιπων ευρωπαίων, γίνεται σαφές πως 1 στους 3 Έλληνες θεωρεί πως οι λόγοι του Πούτιν για την εισβολή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.