Γερμανικά ΜΜΕ: Μεγάλος ευνοημένος η Τουρκία που δεν μπήκε στις κυρώσεις κατά της Μόσχας! Οι τουρκικες αερογραμμές ανέλαβαν τις μετακινήσεις στην Ρωσία, τουρκικές αλυσιδες ανοίγουν στη θέση των δυτικών που κλείνουν! (Αλλα εμείς έχουμε Αρχές και Αξίες)

(Πηγή: thefaq.gr)

Γερμανικά ΜΜΕ:Ο μεγάλος ευνοημένος είναι η Τουρκία που δεν μπήκε στις κυρώσεις και έτσι οι τουρκικες αερογραμμές κάνουν όλες τις μετακινήσεις στην Ρωσία τουρκικές αλυσιδες ανοιγουν στη θέση των δυτικών και Ρώσοι σπέυδουν να μεταφερουν κεφαλαια στην Τουρκία …

Η τουρκική οικονομία βρίσκεταιστα πρόθυρα της κατάρρευσης, η λίρα καταποντίζεται εδώ και χρόνια κι ολοένα και περισσότεροι Τούρκοι αδυνατούν να βγάλουν τα προς το ζην κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, σημειώνει στο άρθρο της η γερμανική εφημερίδα, που ο Ερντογάν αποφάσισε να μη μετάσχει η χώρα του στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, κάτι που της επιτρέπει να συνεχίζει τις εμπορικές συναλλαγές με τη Μόσχα, όπως και πριν τον πόλεμο και να στρώνει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.