Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξέρει (και να μάθει και ο λαός) : Εννέα ερωτήματα στον Μητσοτάκη για την ΠΥΡΚΑΛ και τον ρόλο της Deloitte

(Πηγή: thefaq.gr)

Εννέα ερωτήματα αναφορικά με την μετεγκατάσταση του εργοστασίου του Υμηττού των ΕΑΣ ΑΒΕΕ  (της πρώην ΠΥΡΚΑΛ) θέτουν προς τον υπουργό Οικονομικών 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές τονίζουν πως «τον Απρίλιο του 2021 ο κ Πρωθυπουργός εξήγγειλε την μετεγκατάσταση του εργοστασίου του Υμηττού των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (της πρώην ΠΥΡΚΑΛ), στο χώρο του εργοστασίου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) στο Λαύριο και την δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου στο χώρο που θα απελευθερωθεί. Έκτοτε έχουν δρομολογηθεί πολλές κυβερνητικές ενέργειες για την ανάπλαση του χώρου του ακινήτου της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό και για την μεταφορά των 9 υπουργείων παρά την πληθώρα των αντιδράσεων από θεσμικούς φορείς και από δημοτικές παρατάξεις των όμορων… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.