“Καταιγίδα” Κύρτσου: “Στις εκλογές ο Μητσοτάκης δεν θα χάσει μόνο την Πρωθυπουργία αλλά και την ηγεσία στη ΝΔ – Ο λαός δεν ανέχεται μια κυβέρνηση που ‘παίζει’ με τα λόμπι και τα μεγάλα συμφέροντα”

(Πηγή: thefaq.gr)

Καταπέλτης – για ακόμα μια φορά – ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτης που διέγραψε από τη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαιτίας της κριτικής που του ασκούσε και των καταγγελιών για συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis !

«Δεν νομίζω πως μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μαζέψει την πτώση της ΝΔ που καταγράφεται και δημοσκοπικά», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, κ. Γιώργος Κύρτσος.

«Δεν μαζεύεται για δυο λόγους: Πρώτον γιατί η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, είναι μια πολυδιάστατη κρίση. Ξεκίνησε με την πανδημία, μετά πήγαμε στην νέα ενεργειακή κρίση, είχε χαθεί ο έλεγχος της οικονομίας, όπως είχα επισημάνει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.