Προσοχή δεν είναι πρωταπριλιάτικο! Θα γίνει κανένα “κακό” και θα τρέχουμε: Η κυβέρνηση κατάργησε στην “τούρλα” της πανδημίας τις κρατικές αεροπορικές αρχές από 60 χρόνια και προσλαμβάνει με απευθείας ανάθεση «εταιρία αεροπορικών συμβούλων»

(Πηγή: thefaq.gr)

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας θα προβεί, με διαδικασία απευθείας ανάθεσης χωρίς εκ των προτέρων δημοσίευση-λόγω του κατεπείγοντος– στη δαπάνη για παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, παροχής τεχνικών συμβουλών στον τομέα των Αερομεταφορών(CPV 80340000-9 Ειδικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες) και εκπαίδευσης του προσωπικού (CPV80000000-4 Υπηρεσίες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης) για την εκτέλεση των καθηκόντων πιστοποίησης, εποπτείας και επιβολής στον τομέα των αερομεταφορών . Η δαπάνη θα υλοποιηθεί με Πάγια Προκαταβολή, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης λόγω κατεπείγοντος κατά τις διατάξεις της παρ.1,2 γ και 6 του άρθρου 32 , του αρ. 32Α και 269 του Ν.4412/16 όπως ισχύει, σύμφωνα με τα ανωτέρω αναφερόμενα

Την εποχή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.