Αλέξης Τσίπρας στο Forum των Δελφών: «Απευθυνόμαστε σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν μπορούμε να τα βρούμε» – Έδωσε περιθώρια μέχρι τον Σεπτέμβρη στην κυβέρνηση (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ξεκάθαρη και χωρίς υπεκφυγές τοποθέτηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στο Forum των Δελφών. Η Ελλάδα όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να έχει κυβέρνηση συνεργασίας στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων των προοδευτικών δυνάμεων επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και κάλεσε τα κόμματα να τοποθετηθούν στα καίρια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές ώστε να ξέρει ο λαός σε κατεύθυνση μπορούν να κινηθούν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.