Κώστας Αρβανίτης: «Κάποιοι ίσως είχαν στο μυαλό τους πως η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ θα ξεχαστεί. Δεν θα τους αφήσουμε να το πετύχουν. Είναι θέμα Δημοκρατίας»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Δεν θα επιτρέψουμε η δολοφονία Καραϊβάζ να ξεχαστεί ανεξιχνίαστη. Το χρωστάμε στην οικογένεια του δολοφονημένου ρεπόρτερ, το χρωστάμε σε όλους τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση στη χώρα μας που πρέπει να ζουν και να εργάζονται με αίσθημα ασφάλειας», σημειώνει σε δήλωσή του ο ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ / The Left & μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ε/Κ, Κώστας Αρβανίτης, για τη συμπλήρωση σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου ενός έτους από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

«Στο Ευρωκοινοβούλιο, η αρμόδια Επιτροπή LIBE, έχει ήδη καλέσει τους αρμόδιους Έλληνες Υπουργούς, τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον κ. Τσιάρα, από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.