Νέο “χτύπημα” Κύρτσου: Διεθνείς διαστάσεις στη διαστρέβλωση στοιχείων έρευνας του Συμβουλίου της Ευρώπης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την ελευθερία του Τύπου

(Πηγή: thefaq.gr)

Νέο “καρφί” από τον Γιώργο Κύρτσο στον εγκλωβισμένο πλέον άσχημα στα λάθη του Κυριάκο Μητσοτάκη! Ο ευρωβουλευτής κατέθεσε ερώτηση  προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τα fake news της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και μέλος, πλέον, της ευρωομάδας των Φιλελευθέρων, κατέθεσε επίσημη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διερωτάται πως αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μια «ευρωπαϊκή κυβέρνηση η οποία έχει ρίξει την διεθνή αξιολόγηση της χώρας σε ότι αφορά την ελευθερία των ΜΜΕ και χρησιμοποιεί fake news σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί;».

Μάλιστα, παρέθεσε αποσπάσματα από το «άδειασμα» των «Ελληνικών Hoaxes» προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τα οποία διαπιστώνουν πως τα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.