Λάβαρο της κυβέρνησης πλέον οι… απευθείας αναθέσεις! «Πυρά» Ραγκούση κατά Αυγενάκη: «Νομοθετείτε απευθείας αναθέσεις 5 εκατ. ευρώ χωρίς δημοσιότητα. Δεν υπάρχει πιο βρώμικη κυβέρνηση από τη δική σας»

(Πηγή: thefaq.gr)

Πυρά κατά της κυβέρνησης εκτόξευσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που αφορά στην παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ειδικότερα, με την τροπολογία παραχωρείται, για 49 έτη, το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ ΠΑΟ. Με την ίδια τροπολογία δίνεται η δυνατότητα ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων από το ΝΠΙΔ του ΟΑΚΑ για την κατασκευή των αναγκαίων αθλητικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες στέγασης αθλητικών ομοσπονδιών. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο κ. Ραγκούσης, το άρθρο 7 της τροπολογίας παρέχει το ελεύθερο στη διοίκηση του ΟΑΚΑ να προχωρεί σε απευθείας ανάθεση έργων,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.