Η “ολιστική ζωή” του πορφυρογέννητου Πρωθυπουργού και οι συμβουλές στους νέους “να μη δίνουν σημασία στο χρήμα”: Πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για μια θέση σε αγώνα μπάσκετ ΝΒΑ στη Βοστώνη! (pic)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο “πορφυρογέννητος” Πρωθυπουργός, που ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας και τις πλέον ισχυρές της Ευρώπης, που σπόυδασε στο Κολέγιο Αθηνών και δεν χρειάστηκε να διεκδικήσει την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο καθώς η οικογένειά του τον έστειλε για σπουδές στις ΗΠΑ (Χάρβαρντ), παρέδωσε χθες life coaching σε νέους, αναδεικνύοντας την αξία της “ολιστικής ζωής” και συμβουλεύοντάς τους να “μη δίνουν σημασία στο χρήμα”!

Ταξίδι στ΄αστέρια του ΝΒΑ έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει κάνει τη διαδρομή Ελλάδα- ΗΠΑ κάτι σε Κυψέλη- Παγκράτι αφού μέσα σε δέκα ημέρες πηγαινοήρθε δυο φορές, δίνοντας μαθήματα για την οπτική του απέναντι στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.