“Πριόνι” … Κύρτσου σε Μητσοτάκη: “Η κυβέρνηση γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με την πρώτη μεγάλη πυρκαγιά του καλοκαιριού … Έμεινε το..αφήγημα(χωρίς ΑΠΕ) Αστυπάλαιας…”

(Πηγή: thefaq.gr)

Φαρμακερή … ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου με αφορμή την πυρκαγιά στην Άνω Γλυφάδα και στο Πανόραμα Βούλας, που έκαιγε επί 14 ώρες και κατέστρεψε 10 οικήματα και 8 οχήματα! «Η κυβέρνηση ”γιόρτασε” ημέρα Περιβάλλοντος με 1η μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική και την περιβαλλοντική της εγκατάλειψη», αναφέρει ο Γιώργος Κύρτσος στο περιθώριο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και επισημαίνει πως είναι «χαρακτηριστική η έλλειψη υποδομής για ηλεκτροκίνηση και η στροφή ΙΧήδων στα μεταχειρισμένα λόγω οικονομικής αδυναμίας». «Έμεινε το..αφήγημα(χωρίς ΑΠΕ) Αστυπάλαιας», καταλήγει ο Γιώργος Κύρτσος, αναφερόμενος με σκωπτικό τρόπο στις φρούδες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους κατοίκους της Αστυπάλαιας περί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.