Συνεχίζουν να παίζουν «κρυφτούλι» για τα όπλα στην Ουκρανία, συνεχίζουν τον εμπαιγμό στους Έλληνες πολίτες! Ν. Παναγιωτόπουλος: «Δεν είμαι διατεθειμένος να παραθέσω στοιχεία – Μας ζητάνε κατά καιρούς να στείλουμε όπλα» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Δυστυχώς ο κ. Υπουργός δεν δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξουν στάση εκείνος και η Κυβέρνηση, ούτε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στην οποία θα προσέλθει μεθαύριο, Τετάρτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι και εδώ, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζήτησε επισήμως από τον Πρόεδρο της Βουλής δεσμευτική υποχρεωτική συνεδρίαση κατά το άρθρο 41Α του Κανονισμού της Βουλής, αίτημα που υποστηρίχθηκε και από το Κ.Κ.Ε. και από άλλα κόμματα, η Κυβέρνηση και το Προεδρείο της Βουλής αρνούνται να εφαρμόσουν τον Κανονισμό και να πράξουν το καθήκον τους. Ο ελληνικός λαός όμως πρέπει να μάθει για να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.