Ο Αλέξης Τσίπρας σχίζει το πέπλο της “τριτοκοσμικής” εικόνας στην “βαριά ελληνική βιομηχανία”: «Πώς να βρεις εργαζόμενους στον τουρισμό όταν είναι αναλώσιμοι σε καθεστώς ασυδοσίας;»

(Πηγή: thefaq.gr)

Καταγγελίες και μαρτυρίες – ντροπής έχουν κατακλύσει το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο για τις “συνθήκες” που βιώνουν όσοι πανε να εργαστούν στον τουρισμό! Οι περιγραφές από περιστατικά δείχνουν μια πραγματικότητα που απέχει χιλιόμετρα από Ευρωπαική χώρα και παραπέμπει σε εργασιακές συνθήκες τριτοκοσμικής χώρας!

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις επιλογές της και το καθεστώς ασυδοσίας στην εργασία εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Τουρισμού-Επισιτισμού, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο Αλ. Τσίπρας έκανε λόγο για «τρομακτική έλλειψη» εργατικού δυναμικού στον Τουρισμό και σε όλους τους κλάδους, καθώς «τα τελευταία τρία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.