Η αποκατάσταση του Ευκλείδη Τσακαλώτου από τον Αλέξη Τσίπρα για τις άδικες κατηγορίες για την πολιτική του 15-19: “Ναι αδικήσαμε την μεσαία τάξη, αλλά για να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια και με γεμάτα Ταμεία. Όχι για να κάνουμε απευθείας αναθέσεις και να δίνουμε σε ημετέρους”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε μια σημαντική τοποθέτηση με την οποία κλείνει οριστικά τον κύκλο της προπαγάνδας και της σπέκουλας από πολλές πλευρές, κατά του πρώην ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου, για την σκληρή και άδικη, όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε, προς τη μεσαία τάξη, οικονομική πολιτική της περιόδου 15-19 , προχώρησε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφού ξεκαθάρισε ότι αποτελεί “Υποχρέωση και βούληση να αποκαταστήσουμε την αδικία για τη μεσαία τάξη” για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα των συντακτών (Τάσος Παππάς, Δημήτρης Τερζής) για την επιβαρυντική προς τη μεσαία τάξη οικονομική πολιτική που ασκήθηκε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.