Ανατροπή! “ΑΥΓΗ”: Το παραπεμπτικό βούλευμα για Παπαγγελόπουλο – Τουλουπάκη παραδέχεται το σκάνδαλο Novartis – Δεν υπάρχει σκευωρία! Για ποιο λόγο τους στέλνει τελικά στο Ειδικό Δικαστήριο

(Πηγή: thefaq.gr)

“Βόμβα” από αποκάλυψη της Αυγής! Συγκεκριμένα , σύμφωνα με πληροφορίες του avgi.gr στο βούλευμα επισημαίνεται ότι οι ενέργειες όσον αφορά στο σκάνδαλο Novartis του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και της πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς ήταν σύννομες και επιβεβλημένες. Παράλληλα αναφέρει ότι οι μάρτυρες που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζαν υποτιμητικά ως «κουκουλοφόρους» νομίμως μπήκαν σε καθεστώς προστασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατά πλειοψηφία παραπομπή της Ελένης Τουλουπάκη για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας καθώς και  η παραπομπή του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης  στο Ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος και της παράβασης καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος. δεν αφορά στους χειρισμούς τους όσον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.