Τους πάει μέχρι τέλους … όπως είπε ο Τσίπρας! Να κατατεθεί στη Βουλή ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η αγωγή του δημοσίου κατά της Novartis – Ηλιόπουλος: “Tα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια σε υπουργούς της ΝΔ θα διευκρινιστούν” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Να κατατεθεί στη Βουλή η αγωγή του ελληνικού δημοσίου κατά της εταιρείας Νovartis, ζητούν με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής.

Όπως επισημαίνουν, η παντελής κατάρρευση του αφηγήματος της δήθεν σκευωρίας, άφησε πλήρως εκτεθειμένη την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όσους μαζί της επιχείρησαν να εργαλειοποιήσουν τη Δικαιοσύνη και να συγκαλύψουν το δεδομένο και ομολογημένο σκάνδαλο Novartis. Παράλληλα τίθεται πλέον μετ΄ επιτάσεως και το θέμα της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος με την διεκδίκηση αποζημίωσης εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου για την ζημία που υπέστη από τις παράνομες πράξεις δωροδοκίας της Νοvartis στην Ελλάδα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλη της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.