ΤΟ πετσόκομμα! Ο Ζέρβας τρέχει να φωτογραφηθεί με μια κοπέλα και μόλις του λέει ότι είναι «ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης» του κόβεται το γέλιο και φεύγει (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη, ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνει όλη η Ελλάδα με τους «γαλάζιους» υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους που δεν  δίνουν καμία σημασία στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, παρά προσπαθούν να φτιάξουν την εικόνα τους με επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα».

Έτσι και ο γαλάζιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, βαδίζοντας στα χνάρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, νόμιζε πως τον αποθεώνουν, ενώ τελικά του βγήκε ξινό.

Συγκεκριμένα, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο δήμαρχος, όταν μια κοπέλα του ζήτησε ευγενικά να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Ενώ, ο ίδιος ήταν μέσα στην τρελή χαρά και προθυμοποιήθηκε να φωτογραφηθούν (και ο ίδιος επέμεινε να βγάλουν φωτογραφία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.