Αποκαλυπτική επιστολή Ανδρουλάκη στο δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στο ΕΚ, την Ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών: “Δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 8.09.22, 14:20“Έχουν βάλει την κασέτα …”! Η αστεία δικαιολογία της ΝΔ γιατί απέρριψε την κλήση Γεραπετρίτη, Κοντολέοντα, Δημητριάδη, Τσιάρα και Πικραμμένου στην Εξεταστική: Επικαλέστηκαν το “απόρρητο” στη Θεσμών άρα … απάντησαν! 8.09.22, 13:27Ραγδαίες εξελίξεις: Τη Δευτέρα απαντά η ΕΥΠ στην ΑΔΑΕ αν έχουν καταστραφεί στοιχεία από τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη, έτοιμος να τους πάει ποινικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ – Βόμβες από Τα ΝΕΑ: Η αστεία δικαιολογία που σβήστηκαν στοιχεία! 8.09.22, 11:54Σήψη! Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός που τα 3 μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν να εξεταστεί για τις υποκλοπές πολιτικών του αντιπάλων και δημοσιογράφων! 6.09.22, 17:58“Βόμβα”:… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.