Σκέψου τι βούρκος υπάρχει στο Μαξίμου που Μητσοτάκης κρύβεται από τους νεοδημοκράτες! Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης μπλοκάρει τη σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας γιατί φοβάται τους βουλευτές της ΝΔ»

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 14.09.22, 17:49Κάτι δεν πάει καλά … στο Μαξίμου! Ντόρα: «Θα προτιμούσα μία κυβέρνηση Τσίπρα – όσο και αν ακούγεται τρελό από τα δικά μου χείλη- παρά μία ακυβερνησία». 14.09.22, 17:12Σφοδρή επίθεση Τσίπρα: Φοβάται τους βουλευτές του και μπλοκάρει τη σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας 14.09.22, 15:15Ραγδαίες εξελίξεις: “Βροχή” πλέον οι διαφοροποιήσεις από τον Μητσοτάκη για το απόρρητο στο εσωτερικό της ΝΔ! Υπέρ της άρσης και ο Ανδρέας Κουτσούμπας μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας 14.09.22, 14:06Εξεταστική: “Σμπαράλια” έκανε το απόρρητο και ο Ρουμπάτης, μετά τον Δραβίλλα: “Παράνομη η παρακολούθηση – Δεν μου ζήτησε ποτέ ο Τσίπρας να κάνω… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.