Η αντίδραση της Τουρκίας στην ομιλία Μητσοτάκη: Δεν αμφισβητούμε την ακεραιότητα της Ελλάδας, εκείνη μας απειλεί

Ενοχλήθηκε η Άγκυρα, από τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όπως δείχνουν οι πρώτες – μάλλον αμήχανες – αντιδράσεις από τουρκικής πλευράς.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το επίσημο πρακτορείο Anadolu, πηγές της αντιπροσωπείας της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη επέκριναν τον Έλληνα πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για δηλώσεις κατά της Άγκυρας, για την αποστροφή του ότι η Τουρκία «συνεχίζει να διαδραματίζει αποσταθεροποιητικό ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τον Καύκασο».

«Δυστυχώς, αυτή η δήλωση ήταν ένα ακόμη παράδειγμα διαστρέβλωσης των γεγονότων και εχθρικής αφήγησης κατά της Τουρκίας. Ο ρόλος της Τουρκίας στην περιοχή της και πέρα ​​από… (Πηγή: www.iefimerida.gr)

1 Σχόλιο

  1. Πώς γίνεται να “απειλεί” η Ελλάδα την Τουρκία όταν η τελευταία στα μικρασιατικά παράλια έχει την μεγαλύτερη αποβατική στρατιά του κόσμου και Ελλάδα έχει τον στρατό της σε αμυντική διάταξη; Φαίνεται πως για τους Τούρκους το δικαίωμα μια χώρας στην άμυνα είναι απειλή για τον επιτιθέμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.