Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 14-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 6951106266

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η εκπλήρωση κάθε σου επιθυμίας φαίνεται πως θα είναι δυνατή αυτήν την εβδομάδα για εσένα. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες φαίνεται πως τώρα παίρνουν σάρκα και οστά και πολλά από τα όνειρά σου που σχετίζονται με τη δουλειά σου τώρα αναπτερώνονται. Οι συνεργάτες σου και οι ανώτεροί σου δείχνουν το θαυμασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου και εσύ απολαμβάνεις τώρα τους καρπούς των κόπων σου. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ουσία καθώς η γοητεία και η λάμψη σου θα βοηθήσουν να κάνεις αισθητή την παρουσία σου κερδίζοντας την περιέργεια των άλλων. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δείξε άφοβα τα αισθήματά σου. Αν έχεις κάποια σταθερή σχέση βρες τρόπους να την ανανεώσεις.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με το σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση που συνήθως είναι αλάνθαστη.

Επαγγελματικά
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισε την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,23,34,49.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη για εσένα, τόσο από επαγγελματικής άποψης όσο και από αισθηματικής. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είσαι σίγουρη για τις συνέπειές τους. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις κουρασμένη και σου λείπει ο χρόνος που θα αφιερώσεις στον εαυτό σου, αλλά το κοινωνικό σου πρόσωπο σου λέει να βγεις έξω και να συναναστραφείς με κόσμο. Άκουσε τις ανάγκες σου και μην παραβλέπεις την ξεκούρασή σου. Σε ότι αφορά στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να ανταπεξέλθεις στα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Ωστόσο από την Τετάρτη και μετά η ατμόσφαιρα θα αλλάξει προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις και θα σου κάνουν με αφορμή επικείμενες συνεργασίες ή συμφωνίες. Προσοχή στα έξοδα και κυρίως στις ανούσιες σπατάλες που απλώς σου προσφέρουν μια παροδική ευτυχία.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,15,22,37.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι γύρω σου που κινούνται παρασκηνιακά και εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Καλύτερα να μη δώσεις συνέχεια στις προκλήσεις τους, αλλά μην ξεχάσεις και τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται όταν θα χρειαστούν τη στήριξή σου. Το έλεος που δείχνεις στους άλλους μπορεί να στραφεί εναντίον σου και τώρα θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις. Το Σάββατο η διάθεσή σου μπορεί να χαλάσει από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες και απρόσμενα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Βάλε ένα φρένο στις απαιτήσεις των άλλων και μην ξεπερνάς τα όριά σου. Ο σύντροφός σου θα δείξει κατανόηση στις ανάγκες σου αλλά και θα σε στηρίξει ψυχολογικά.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας η επικοινωνία με τον άνθρωπο σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς και εσύ σε αυτό χωρίς το φόβο να το εκμεταλλευτεί.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα για αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι την κρίση τους και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο γιατί έκτακτα έξοδα σε παρασέρνουν εκτός του προϋπολογισμού σου. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,35,37.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας διάφορα γεγονότα από το παρελθόν ανασύρονται στη μνήμη σου και έρχονται να σου θυμίσουν πώς είχες ενεργήσει στο παρελθόν όταν χρειάστηκε να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εξέτασε τα αποτελέσματα των αποφάσεων αυτών πριν βιαστείς να επαναλάβεις τις ίδιες κινήσεις τώρα που θα έρθεις αντιμέτωπη με παρόμοιες καταστάσεις. Ίσως το παρόν να χρειάζεται διαφορετικούς χειρισμούς. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό σου τομέα, μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις την τωρινή σου σχέση με παλιότερες εμπειρίες γιατί θα αδικήσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται αρκετή συγκέντρωση για να πετύχεις όσα θέλεις. Αν δεν μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται μην απογοητεύεσαι. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου και βάλε έναν σωστό προγραμματισμό ώστε να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα, αλλά τα αποτελέσματα σταδιακά θα σε ανταμείψουν.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι μέρες είναι ιδανικές για να τις μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα και είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν εκτός από τον περιορισμό και την τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,32,35,43.


ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη να μοιραστείς ότι σκέφτεσαι και θα είσαι ιδιαίτερα διαχυτική με τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα καθώς θα ανακαλύψεις ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν. Τα επαγγελματικά σου θα πάρουν μια πολύ ευνοϊκή τροπή και πολλά από τα σχέδιά σου θα αρχίσουν τώρα να φαίνονται άμεσα πραγματοποιήσιμα. Πρόσεξε τα οικονομικά σου και δέξου τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποιοι γιατί ίσως αποδειχθεί ευεργετική. Επικεντρώσου στη σχέση σου και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στο σύντροφό σου. Είναι ένα καλό διάστημα για να κάνεις διάφορες εκπλήξεις όπως ένα ρομαντικό δείπνο. Βρες τον χαμένο σου εαυτό!

Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες που ήδη έχεις γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις κάθε παρορμητικότητα. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου. Μόνο άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…22,33,39,48.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα αυτή για εσένα, ώστε να δρομολογήσεις σωστά τις επαγγελματικές αλλά και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μπορείς τώρα να εκφράσεις τις ιδέες σου στους συνεργάτες σου και να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις. Προσοχή μόνο να μη γίνεις κουραστική με την επιμονή σου. Δείξε επίσης λίγη παραπάνω προσοχή στις συναλλαγές σου και μην εμπιστεύεσαι συνεργασίες με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Τα αισθηματικά σου συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το κλίμα καλής διάθεσης που δείχνουν οι άλλοι απέναντί σου, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν αρκεί μόνο να μιλάς, πρέπει και να ακούσεις και τον άλλο σε ότι έχει να σου πει.
Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και τις δυσκολίες που περνάς γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από το σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου που είναι πολλά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,24,45.ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα το περιβάλλον σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δώσε σημασία στους ανθρώπους που σε υποστηρίζουν και κάνε στην άκρη όσους σε σαμποτάρουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει θέλουν πολύ ενέργεια και χρόνο. Κάνε υπομονή και βάλε ένα πρόγραμμα για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου. Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μια σχέσης που για κάποιους λόγους δεν θα μπορείς να δημοσιοποιήσεις. Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από μυστικά και ψέματα!
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε επικίνδυνες συζητήσεις με το σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν γιατί μετά θα κλαις και θα οδύρεσαι!

Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,28,32.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερο υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Απόφυγε να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά γιατί μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε αυτά. Είναι πιθανόν κάποιοι να σε προκαλέσουν αμφισβητώντας την επαγγελματική σου θέση και τις ικανότητές σου. Μείνε ψύχραιμη και μην έρθεις σε άμεση σύγκρουση μαζί τους. Η προσωπική σου ζωή θα είναι ήρεμη αν δεν μεταφέρεις τα νεύρα της δουλειάς στο σπίτι σου. Μοιράσου τα προβλήματά σου με το ταίρι σου και πού ξέρεις, μπορεί οι συμβουλές του να αποδειχθούν σωτήριες.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με το σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει για να νιώσεις καλύτερα.

 Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά και οι νέες, καλά μελετημένες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως κιόλας είναι καλύτερα να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν προσεχτικά γιατί το μυαλό σου θα είναι πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…13,24,28,46.ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα και δημιούργησε τις συνθήκες ώστε να σε εμπιστευτούν ξανά οι ανώτεροί σου. Στρώσου στη δουλειά και μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε αποσπούν από αυτήν. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα πράγματα θα βελτιωθούν σιγά σιγά, αρκεί και εσύ να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες αν βέβαια δεν θέλεις να χάσεις τη θέση σου. Σχετικά με τα αισθηματικά σου, ήρθε ο καιρός να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με το σύντροφό σου και να διαπιστώσεις αν τελικά έχετε μελλοντική κοινή πορεία ή όχι. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου…

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μπορεί να βρεθείς σε ρήξη με το σύντροφό σου και είναι κρίμα. Μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όριά του.

Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν στην αντίθετη συμμαχία με εσένα και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με τη σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,19,21,32.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις συναλλαγές σου και να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις που αφορούν κάποια επένδυση ή αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αγορές αγαθών. Κάποια λόγια συνεργατών σου προσπαθούν να χαλάσουν την επαγγελματική σου εικόνα, για αυτό πρέπει να έχεις το νου σου και να φυλάγεσαι από υποτιθέμενους φίλους. Καλό είναι να τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατό τα χρέη σου και να προσέξεις πολύ τα χρήματα που ξοδεύεις αλόγιστα. Στα αισθηματικά ήρθε ο καιρός να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και αυτή δεν θα σε προδώσει. Θα σε βοηθήσει σε αρκετές στιγμές να ξεπεράσεις κάποιες παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου.

Αισθηματικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα αισθηματικά σου θα διανύσουν μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από έντονα ερωτική διάθεση. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο ρομαντικό κλίμα που επικρατεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς στην τσίτα.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,27,36,45.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα νιώσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτήν εβδομάδα και μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις λόγω της υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων σου. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει και άκουσε τη συμβουλή κάποιων ανθρώπων που θέλουν να σε προστατέψου. Παράμεινε προσεκτική με τα έξοδά σου και μην παρασύρεσαι από ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής. Στην προσωπική σου ζωή πάντως επικρατεί ένα αίσθημα πληρότητας και έντονα συναισθήματα που θα έχεις, οφείλονται είτε στο σύντροφό σου, είτε σε κάποιο άτομο που σε προσεγγίζει και δείχνει το ενδιαφέρον του.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Το θετικό πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου τονίζει την ασφάλεια μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικά
Κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…25,29,32,39.ΙΧΘΥΕΣ
Στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια που θα σου φέρουν απογοήτευση, κυρίως αυτά που προκαλούνται από συμπεριφορές συνεργατών που δεν μπορείς να δικαιολογήσεις. Προσπάθησε να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα που έχεις θέσει και μην αφήσεις συναισθηματισμούς να σε βγάλουν έξω από αυτό. Χρησιμοποίησε την συνήθως αλάνθαστη διαίσθησή σου για να κατανοήσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Στα αισθηματικά όλα όσα επιθυμείς, θα νιώσεις ότι γίνονται πραγματικότητα.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για το σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες μέσα από τη σχέση σου. Μην παραμελείς τη σχέση σου γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα.

Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Η εβδομάδα σηματοδοτεί όλες τις υπόλοιπες ημέρες και τις κάνει ευνοϊκές για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή. και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Έτσι θα ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδα σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,25,14,36.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.