ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ- 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 

ΚΡΙΟΣ

Οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου. Σε κάνουν υπερβολικά αυθόρμητο σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικότητάς σου, γεγονός που έχει αμφιλεγόμενη σημασία. Αν κινηθείς με μέτρο, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις.

Αισθηματικά

Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι δεσμευμένη, θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και σε αυτά που σε οδηγεί η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια με το σύντροφο σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να την συζητήσεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτη, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα σου.

Επαγγελματικά

Η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής, θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, μόνο αν είσαι λογική και δίκαιη. Αν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί τώρα με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.

Τυχεροί αριθμοί:4,11,25,36.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευθύνες που συνεπάγεται το πρόγραμμα σου για αυτή την εβδομάδα είναι περισσότερες από ότι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Θα παρατηρήσεις, λοιπόν, πως δε θα έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό σίγουρα θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου ωστόσο θα αναπτερωθεί. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θα αμφιβάλλεις για τις ικανότητες σου.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένη, είναι καλή περίοδος η τωρινή και  ευνοεί τις επικοινωνίες, για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς. Εκφράσου με άνεση και πειστικότητα και δε θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερη θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να σταματήσεις τις εφήμερες σχέσεις.

Επαγγελματικά

Επένδυσε στους οραματισμούς σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητα σου. Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο, θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα, ενώ θα αναγεννηθείς σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν για να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μη φοβηθείς να εφαρμόσεις κάθε πρωτότυπη ιδέα σου και δε θα χάσεις. Υπάρχουν προοπτικές για άνοδο ή ακόμα και για να πάρεις κάποια αύξηση. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσεις να αποταμιεύσεις το περίσσευμά σου. Με συνετή διαχείριση του εισοδήματος σου θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα για το μέλλον σου.

Τυχεροί αριθμοί:2,16,27,39.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα πασχίζεις να φανείς αντάξια των προσδοκιών που εσύ ο ίδια έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Θα κουραστείς αρκετά, αλλά η σκέψη πως φέρνοντας σε πέρας τον αγώνα σου θα αποδείξει την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό, θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ θα αισθανθείς ανάμεσα σε εσένα και αυτούς μια απρόσμενη οικειότητα, σαν να τους γνώριζες από πάντα. Τέτοια συναισθηματικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα, για αυτό φρόντισε να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μη βιαστείς να κρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον.

Αισθηματικά

Στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι μόνη θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις και σκηνές ζήλιας από τον σύντροφο σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει υπόνοιες ότι του λες ψέματα… Πρόσεξε και μην μπλέκεσαι σε διπλές καταστάσεις, γιατί δύσκολα θα μείνει κάτι κρυφό. Εσύ που είσαι μόνη θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σε απογειώσει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σταθερό στη θέση του, για να μελετήσεις καλύτερα τις συμπεριφορές σου και να μην παρασυρθείς από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σου.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου, θα σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαι τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Εξέτασε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, να δεις ποια από όλες σε συμφέρει καλύτερα, και μετά αποφασίζεις. Άλλωστε δε σε βιάζει κανένας και τα πράγματα στις δουλειές είναι πολύ αμφίρροπα. Στον οικονομικό σου τομέα, προσπάθησε να περιορίσεις στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κράτησε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σου, γιατί ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείς.

Τυχεροί αριθμοί:8,20,39,41.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σύντομα το θολό τοπίο των επαγγελματικών αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει κι επιτέλους θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου, χωρίς προσωπεία. Μη σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου και να τους βάλεις στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τους ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικά

Καλό θα είναι να μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και στο σύντροφο σου, γιατί κι αν αυτός από την μεριά του κάνει το ίδιο πράγμα, τότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στην απομάκρυνση. Φρόντισε να αφήνεις κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σου ζωής και να ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτη, με ιδιαίτερη άνεση θα εκφράσεις τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο, κατακτώντας αρκετούς εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου και θα νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου, επένδυσε περισσότερο χρόνο και χρήμα πάνω στις γνώσεις που έχεις για το αντικείμενο της δουλειάς σου και μη στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια θα έχει τώρα αρνητικά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερες προσπάθειες για να κλείσεις ορισμένες συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε τα έξοδα σου στο ελάχιστο και μην παρασύρεσαι αγοράζοντας προϊόντα, που δε σου είναι και τόσο απαραίτητα.

Τυχεροί αριθμοί:4,12,32,44.

ΛΕΩΝ

Σε αυτήν τη φάση που διανύεις, πρέπει να εξετάζεις με ιδιαίτερη προσοχή πού πρέπει να ξοδεύεις τα λεφτά σου.  Μη φοβηθείς να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!!!

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, αντί να γκρινιάζεις στο σύντροφο σου και να δημιουργείς άσχημο κλίμα στη σχέση σου, προτίμησε να ασχοληθείς με τα προβλήματα του, να του συμπαρασταθείς και να του δώσεις λύσεις. Το ταίρι σου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τη δουλειά του και θα είναι πολύ αγχωμένο, για αυτό θα χρειαστεί τη στήριξη σου.

Επαγγελματικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με τους συνεργάτες σου, για να έχεις τη βοήθεια τους και να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό σου τομέα, αν χειριστείς τα χρήματα σου με σύνεση, θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Μη ρισκάρεις σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί ίσως να έχεις απώλειες. Αν ψάχνεις για δουλειά, δραστηριοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!

Τυχεροί αριθμοί:3,11,28,47.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου πολύ δύσκολα την ελέγχεις, αλλά στην παρούσα φάση, οφείλεις να προσπαθήσεις. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα τα βήματα σου θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Η βιασύνη είναι κάτι που καλό θα είναι να αποφύγεις, καθώς πέρα από επιπόλαια λάθη, θα έχει και ψυχικό κόστος.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από το σύντροφο σου, με αφορμή κάποιες εξόδους σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Αν ακόμη είσαι μόνη θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά δε θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται το Σαββατοκύριακο.

Επαγγελματικά

Μόνο αν κινηθείς με διπλωματία θα μπορέσεις να έχεις όλα αυτά που επιθυμείς. Στον επαγγελματικό σου τομέα, κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου με διάλογο. Καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου και να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Οικονομικά, μείνε συνετός και εγκρατής στα έξοδά σου.

Τυχεροί αριθμοί:2,16,27,38.

ΖΥΓΟΣ

Τη σκέψη σου απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα αυτές τις μέρες. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σου στάσης προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα λειτουργήσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν ωριμότερο και πιο κατασταλαγμένο.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα περάσεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν πολύ γρήγορα. Αν είσαι ελεύθερη, μπαίνεις σε μία διαδικασία που θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις.

Επαγγελματικά

Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες σου και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Τυχεροί αριθμοί:8,14,26,39.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούνε την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνος σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου.

Αισθηματικά

Με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει, το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρήσεις το σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να θέλεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτη, έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, που αργότερα θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή σου.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Βέβαια, πρέπει να ξέρεις ότι είναι λίγο δύσκολες  αυτές οι ημέρες και οφείλεις να είσαι πολύ προσεχτική στα λόγια σου και στις ενέργειες σου. Στα οικονομικά πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδα σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις.

Τυχεροί Αριθμοί:5,18,33,48.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές από ότι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική. Πράγματα που είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά, σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς.

Αισθηματικά

Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφος σου εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν ακόμη είσαι μόνη θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις ένα μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίζεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Επαγγελματικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτική σε κάθε βήμα που θα κάνεις ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδα σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

Τυχεροί αριθμοί:9,13,21,43.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή και αυτό θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα της. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, και εσύ πρέπει να μείνεις πιστός στα όνειρά σου και στις σκέψεις σου, για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου.

Αισθηματικά

Σταμάτα την ζήλεια και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν. Η καχυποψία που σε διακρίνει θα βλάψει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνη να έχεις στο νου σου ότι θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε λόγια με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελος σου αν σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και όπως εξελίσσονται. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.

Τυχεροί αριθμοί:8,17,29,45.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις μέρες βιώνεις έναν εσωτερικό διχασμό ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα αυτή θα επιφέρει μία κρίση στη σχέση σου, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτησε μαζί του με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε, για να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις. Ξαφνικές γνωριμίες προκύπτουν για εσένα που είσαι αδέσμευτη!

Επαγγελματικά

Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις ορισμένες καταστάσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Τα έσοδα σου πρόκειται να αυξηθούν και οι πελάτες σου να αυγατίσουν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

Τυχεροί αριθμοί:3,16,28,41.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά είναι πρώτα στην λίστα των προτεραιοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα, όχι μόνο τα έσοδα από τη δουλειά, αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις που ήδη έχεις κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεσαι να συνάψεις. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς, καλό είναι να τις προσπεράσεις, γιατί δε θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται ρεαλιστικό.

Αισθηματικά

Θα έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφο σου και θα εκπλαγείς με τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που θα σου εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά του. Αν είσαι ελεύθερη, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά-σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου, όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα συναισθηματικά σου.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου έχουν ήδη αρχίσει να φτιάχνουν τα πράγματα και οι συνθήκες και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά που έχεις εργαστεί σκληρά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα νιώθεις και εσύ πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα αμβλυνθούν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα που σου οφείλονται κι έχουν καθυστερήσει.

Τυχεροί αριθμοί:2,19,25,40.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.