Δυσάρεστη αναπνοή: Τα τρόφιμα που την καταπολεμούν

(Πηγή: seleo.gr)

Η κακοσμία στόματος υποσκάπτει τις κοινωνικές μας σχέσεις και μπορεί να δημιουργήσει στιγμές αμηχανίας. Το μυστικό για την αντιμετώπισή της, όμως, σύμφωνα με καινούρια κινεζική μελέτη, κρύβεται σε τροφές που θα μπορούσατε να καταναλώνετε καθημερινά.

Χορηγός Επικοινωνίας

Γιαούρτι, ψωμί με προζύμι, σούπα miso και ξινολάχανο, τρόφιμα δηλαδή που έχουν υποστεί ζύμωση, μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη του ενοχλητικού προβλήματος. Αυτό οφείλεται στα προβιοτικά βακτήρια που περιέχονται σε αυτές τις τροφές.

Ειδικότερα, τα βακτήρια Lactobacillus salivarius, Lactobacillus reuteri, Streptococcus salivarius και η Weissella cibaria συμβάλλουν θετικά στη δροσερή αναπνοή, σύμφωνα με τη συγκεντρωτική ανάλυση των δεδομένων της έρευνας που δημοσιεύτηκε στο BMJ Open.

Η κακοσμία… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.