Στήλη Άλατος: Ποια συνάντηση Λούλα – Τσίπρα, η συνάντηση Τσίπρα – Γιολάντα Ντίαθ όλα τα λεφτά! Αν δεν “διορθώσει” για το νόμο Κατρούγκαλου, συνταξιούχους δεν βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι συμβαίνει με τον Βελόπουλο, Κυριάκο;

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 3.01.23, 15:01Ανατρεπτική ανάλυση των εκλογικών τάσεων από έναν “μετρ” των αναμετρήσεων! Νίκος Καραχάλιος: “Ο «εξαφανισμένος» – για τα κανάλια και τους εκλογολόγους του Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με υποβρύχιο. Βλέπουν μόνον το ορατό μέρος του…” 3.01.23, 14:53Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για “το νέο ‘Πάτση’ της ΚΟ της ΝΔ, Θέμη Χειμάρα” – Βάζει στο κάδρο προσωπικά τον Μητσοτάκη 3.01.23, 13:57Οριστικά τέλος από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη! Στο κενό η προσπάθεια επαναπροσέγγισης 3.01.23, 13:23Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 35χρονος που για να πει τα κάλαντα του έβαλαν φωτιά: «Δεν μου έκαναν τίποτα, ήμουν μεθυσμένος» – Πελετίδης: «Ένα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.