Απο αύριο βαριά πρόστιμα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ

(Πηγή: seleo.gr)

Οι ιδιοκτήτες τους είχαν πραγματοποιήσει αλλαγές στο ΙΧ τους για να γλιτώνουν από τα τεκμήρια, τα Τέλη κυκλοφορίας και Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης.

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά τα κυκλώματα που έναντι αμοιβής άλλαζαν στην Άδεια Κυκλοφορίας τον κυβισμό του κινητήρα κάποιου οχήματος, συνήθως με κυβισμό πάνω από 2 λίτρα, αντικαθιστώντας τον με κάποιον με χαμηλότερο κυβισμό ώστε ο ιδιοκτήτης του να γλιτώνει από τα υπέρογκα Τέλη Κυκλοφορίας, τα τεκμήρια διαβίωσης αλλά και το Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης.

Παράλληλα κάποιοι άλλοι πραγματοποιούσαν τον «εικονικό» υποκυβισμό ώστε να μπορέσουν να μεταπωλήσουν με υψηλή αξία κάποιο μεταχειρισμένο όχημα!

Χορηγός Επικοινωνίας

Ωστόσο το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), όπως αποκάλυψε το Newmoney.gr και σε συνέχεια του ρεπορτάζ, έψαξε και βρήκε εκείνους που «κατεβάζουν» τον κυβισμό των αυτοκινήτων τους προκειμένου να τα κυκλοφορούν πληρώνοντας… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.