Στήλη Άλατος: Πήγαν τον Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο με καταθεσεις “κλειδαρότρυπας”, ο κουβάς της Έλενας Ακρίτα και η Δικαιοσύνη και το Μαξίμου, που κάνουν πως δεν βλέπουν το “πάρτυ” στην Attica

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 14.01.23, 22:12Διάφανη … η προσωπική και οικογενειακή ζωή του Αρχηγού του Στρατού στο Μαξίμου! Οι “διασυνδέσεις” του με τον Βαρδινογιάννη, τα ραντεβού «με τους Εβραίους», η “εξυπηρέτηση” στον Κικίλια και οι “π@@@@@@ς” του Παναγιωτόπουλου ! 14.01.23, 22:11Νίκος Παππάς: Μετά την γραμματέα του Καλογρίτσα, νέα εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές σε ΜΜΕ που έκαναν ότι δεν είδαν τι είπαν η πρόεδρος του Δικαστηρίου και ο Α. Λοβέρδος 14.01.23, 22:00Προειδοποίηση- “φαρμάκι” … Βαξεβάνη σε Φλώρο – κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: “Αν εννοεί ότι θα κάνει μήνυση στο Documento να πάρει καλά ηχεία…” 14.01.23, 20:16Αδιάνοητα πράγματα! Με το app …… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.