(Πηγή: www.cnn.gr)
Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον «οδικό χάρτη» που θα χαράξει έως τις εκλογές INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του, στην έναρξη αυτής της άτυπης προεκλογικής περιόδου, με μία έκτακτη συνέντευξη Τύπου που ανακοινώθηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας (23-01-23) και με θέμα «Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας»
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται το επόμενο διάστημα να ανοίξει κύκλο θεματικών συνεντεύξεων, εστιάζοντας σε αρκετά διαφορετικά θέματα.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνέντευξης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «φούντωσε» η φημολογία πως επίκεινται ανακοινώσεις για… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)