Πότε ξεκινά ο «Big Brother» στις θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης;

(Πηγή: seleo.gr)

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε νέα ημερομηνία εφαρμογής της νέας νομοθεσίας ώστε οι Περιφέρειες να μπορέσουν να προμηθευτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Νέα παράταση έως τα τέλη Αυγούστου 2023 έδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας ώστε να προμηθευτούν και να εγκαταστήσουν όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό, τύπου «Big Brother» στις αίθουσες θεωρητικών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών.

Η συγκεκριμένη Απόφαση που υπογράφεται από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλος ελήφθη εξαιτίας της περιορισμένης διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου εξοπλισμού στην αγορά καθώς επίσης και εξαιτίας του γεγονότος ότι οι διαδικασίες προμήθειας του εξοπλισμού είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες με αποτέλεσμα την αδυναμία ολοκλήρωσής τους.

Ωστόσο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκαθαρίζει ότι μόλις παρέλθει η νέα παράταση που δίνει και κάποια Περιφέρεια δεν έχει εγκαταστήσει τον ειδικό εξοπλισμό τότε θα αναστέλλονται οι διαδικασίες θεωρητικών εξετάσεων.

Ειδικότερα η υπουργική Απόφαση αναγράφει ότι: «Παράταση της προθεσμίας για τη θέση σε λειτουργία… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.