Στήλη Άλατος: Ο Άδωνις και η Ευγενία που ονειρεύονται να γίνουν Κυριάκος και Μαρέβα, ο “γκροτέσκος” που θα χάσει στο παιχνίδι του με την Τράπεζα Αττικής και ο Ανδρουλάκης που διαλύει το ΠΑΣΟΚ

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 14.02.23, 13:31“Ο συνάδελφος που της κρατούσε το χέρι άρχισε να φωνάζει τ’ όνομά της. Την Αϊρίν την χάσαμε δύο φορές! Μας ζήτησε χαμογελαστή να της κόψουμε το πόδι…”! Με δάκρυα και περηφάνεια η συνέντευξη Τύπου των ηρώων της ΕΜΑΚ! 14.02.23, 12:49Άλλη μια επιβεβαίωση του The FaQ: Αλλαγή “ατζέντας” στα ελληνοτουρκικά για Ερντογάν – Μητσοτάκη! Τσαβούσογλου παρουσία του Ισραηλινού ΥΠΕΞ: «Νέα σελίδα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» 14.02.23, 11:50Ο Καρατζαφέρης εξυμνεί Μητσοτάκη και το Ελεγκτικό Συνέδριο του αποδεσμεύει μετά από χρόνια 5 εκ ευρώ! 14.02.23, 11:42Ρένα Δούρου: Δημοκρατία ή Μητσοτάκης, το δίλημμα των εκλογών – Σύντομα οι πολίτες θα στείλουν στον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.