Αμηχανία στην Κουμουνδούρου από την αιφνιδιαστική ανεξαρτητοποίηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου μόλις 2 μήνες μετά την προσχώρησή της ! Είχε εκλεγεί με το ΜεΡΑ 25

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 17.02.23, 0:04Οριστικά! Μετά τον Βαγγέλη Βενιζέλο και ο Γιάννης Στουρνάρας σηματοδοτεί το τέλος του αντί – ΣΥΡΙΖΑ μετώπου! Η σημασία της δήλωσης Τσίπρα: “Γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα” 16.02.23, 23:45Νέα απλησίαστη επίδοση από τον κορυφαίο Μίλτο Τεντόγλου: «Σε δημοπρασία για τα παιδιά της Τουρκίας τα παπούτσια του» 16.02.23, 21:50Έχει 15 ημέρες καιρό η Εύα Καϊλή να αλλάξει τακτική διαφορετικά θα παραμείνει προφυλακισμένη άλλους δυό μήνες! Απορρίφθηκε σήμερα και το τρίτο αίτημά της να αποφυλακιστεί – Και τρίτη κατηγορία από τον Μισέλ Κλεζ: Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης 16.02.23, 21:04Μονότονος ακόμα και στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο κανάλι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.