Ασυγχώρητοι, θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό του πολιτικού κόστους! Φιάσκο η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου, με μανιβέλα το σύστημα τοπικού χειρισμού Θριάσιο – Θεσσαλονίκη

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 30.03.23, 21:57Νέα καταγγελία του Παύλου Πολάκη για φωτογραφική διάταξη επί ΝΔ ώστε να μην κινδυνεύσει το σπίτι του Χατζηνικολάου (1.485 τμ) από κατάσχεση 30.03.23, 19:22Στο Μάτι έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου αλλά στα Τέμπη η “ανθρώπινη φύση” και μια πεταλούδα που πετούσε στο … Κεντάκι! Ο Άδωνης Γεωργιάδης επιβεβαιώνει το πολιτικό του επίπεδο! 30.03.23, 19:09ΣΥΡΙΖΑ: «Η ψήφιση ακαταδίωκτου για την Επιτροπή που σύστησε ο κ. Μητσοτάκης για το δυστύχημα των Τεμπών, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της συγκάλυψης» 19.03.23, 14:04Χωρίς τέλος η αλαζονεία της κυβέρνησης: Μετά τη «θυσία» Μητσοτάκη, «ευκαιρία» για τον Γεωργιάδη η τραγωδία στα Τέμπη!! (vid)… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.