Στήλη Άλατος: Ο Κυριάκος το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλά “La casa de papel” και ο Σγουρός που δείχνει τον δρόμο προς την κατεύθυνση όλοι μαζί κεντροαριστερά ….

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 7.04.23, 21:00Η ντροπολογία με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη “καπελώνει” τον Άρειο Πάγο με πρόσχημα τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη! 7.04.23, 20:44Σε απελπισία το υπόγειο ανακάλυψε και ξενοδοχείο … Ραγκούση! Σκληρή απάντηση και διάψευση από τον πραγματικό ιδιοκτήτη 7.04.23, 17:29“Φάπα”! Η οικονομική Εισαγγελία επέστρεψε ως “ατελές” στο ΣΔΟΕ το πόρισμα για Χειμάρρα την ώρα που πανηγύριζε! Στον αέρα η συμμετοχή του; 7.04.23, 16:36Ηχηρό πολιτικό μήνυμα Στουρνάρα παραμονές των εκλογών: “Ο λαός φτώχυνε με Μητσοτάκη – Επιδεινώθηκαν οι συνθήκες διαβίωσης” 7.04.23, 16:19Οριστικοποίησε τη συμμετοχή του Κώστα του Αχιλλέα στα ψηφοδέλτια ο Μητσοτάκης: “Ο βουλευτής εκλέγεται, άρα δεν διορίζεται, εκλέγεται… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.