Θεσσαλονίκη: Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου συμμετέχει στην προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών τραύματος στη χώρα μας

(Πηγή: seleo.gr)

Σε κέντρο διάχυσης των γνώσεων και εμπειριών της διεθνούς κοινότητας τραύματος μετατρέπεται το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών τραύματος στη χώρα μας.

Το Σάββατο 2Ι Οκτωβρίου 2Ο23 (8:3Ο—Ι7:3Ο), θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, η Ημερίδα Τραύματος Thessaloniki Mini Trauma Conference. Η εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για την υλοποίηση του οράματος του Εθνικού Συστήματος Τραύματος, ενός εγχειρήματος εθνικής σημασίας που συντονίζει η ΕΕΤ & ΕΧ μέσα από τη δράση της αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας.

Κορυφαίοι χειρουργοί και αναισθησιολόγοι τραύματος με χιλιάδες ώρες «πτήσης» σε φημισμένα διεθνώς Κέντρα Τραύματος ή σε… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.