Γιατί δεν υπάρχουν στα εστιατόρια μενού για άτομα με διαβήτη;

(Πηγή: www.news247.gr)

Περίπου 1 εκατομμύριο άτομα με διαβήτη στην Ελλάδα βρίσκονται αποκλεισμένα από τα εστιατόρια, κυρίως τα γαστρονομικά, καθώς δεν διαθέτουν ούτε ολοκληρωμένο μενού, ούτε πιάτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν.

Μενού για vegetarian και vegan υπάρχουν σε πολλά εστιατόρια όμως για άτομα με διαβήτη δεν υπάρχουν ούτε συγκεκριμένα πιάτα.

Κι αυτό τη στιγμή που υπάρχουν και πιάτα και μενού για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη, για vegetarian και vegan ή μπορούν να δημιουργηθούν επί τόπου πιάτα για άτομα με διατροφικές αλλεργίες.

τα τελευταία χρόνια λόγω της αλλαγής τρόπου ζωής, της κακής διατροφής, της καθιστικής ζωής και της παχυσαρκίας έχει αυξηθεί… Πηγή (Πηγή: www.news247.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.