Απεργία το Σάββατο των εργαζομένων στην efood

(Πηγή: seleo.gr)

ε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της efood. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αιτήματα την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς και κατοχύρωση δικαιωμάτων για όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία.

Στην Αθήνα οι εργαζόμενοι καλούν σε συγκέντρωση το Σάββατο στις 18:00 στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων στην Efood Περιφέρειας Αττικής, στην απεργία θα συμμετάσχουν και τα σωματεία από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και Χανιά.

Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους ότι «τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις με τους εκπροσώπους της εταιρίας οι οποίοι δεσμεύτηκαν να μας γνωστοποιήσουν γραπτώς την δική τους αντιπρόταση για την ΕΣΣΕ».

Παράλληλα, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Κατά την διάρκεια όλης αυτής της περιόδου η εταιρία εξακολούθησε να αποτιμά περαιτέρω την εργασία των συναδέλφων freelancer με μια σειρά μονομερών ενεργειών,… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.