Μαρκάτος – Πλουμπίδης, καθηγητές από το Cambridge , το Toronto, τη Χαιλδεβέργη, τη NASA, το Πολυτεχνείο Κρήτης! To σούπερ Think Tank Κασσελάκη για την Έρευνα και την Τεχνολογία

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 12.02.24, 14:59“Αξιωματικός της Αστυνομίας μου είπε: Αν είστε τυχεροί μπορεί να πάρετε ένα χέρι ή ένα πόδι της. Μπορεί να μην πάρετε και τίποτα”! Συγκλονίζει η “ΑΡΕΝΑ” για τη “διπλή” δολοφονία των Τεμπών: Την τραγωδία και την συγκάλυψη! 12.02.24, 14:55Αντί να ξηλώσει κάνα δρόμο ο Χάρης Δούκας και να ξεκινήσει δικό του μεγάλο περίπατο που θα “φωτίζεται” από μίζες … πάει και φωτίζει την πλατεία Αμερικής ! 12.02.24, 13:45Επική απάντηση Κασσελάκη για την εκδήλωση Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου – Χριστοδουλάκη: «Μην ακούτε την ηχορύπανση»! 12.02.24, 13:43Γεροβασίλη – Λιάκος – Δραγασάκης θετικοί στις “πρωτοβουλίες” τύπου Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου – Χριστοδουλάκη!… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.