Νέες φήμες για κρίση στον γάμο του Φρέντερικ και της Μαίρης – Το σύμβολο που τάραξε τα νερά στη βασιλική οικογένεια της Δανίας

(Πηγή: www.tanea.gr)

Δεν έχουν κοπάσει οι φήμες για κρίση στη βασιλική οικογένεια της Δανίας. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα πολύς λόγος γίνεται για το πώς η αγαπημένη οικογένεια των Δανών γαλαζοαίματων πέρασε τις διακοπές του Πάσχα. Όποιος βρισκόταν στην Κοπεγχάγη την περασμένη εβδομάδα μπορούσε να παρατηρήσει ότι η οικογένεια σίγουρα έκανε χωριστές διακοπές.

Η υψωμένη βασιλική σημαία στο παλάτι Αμαλιενμποργκ όπου είναι η βασική κατοικία του βασιλιά Φρειδερίκου και της βασίλισσας Μαίρη έχει αναζωπυρώσει τις φήμες για δράματα στο Παλάτι, υποστηρίζουν βασιλικοί παρατηρητές.

Η βασιλική σημαία κυματίζει μόνο όταν ο βασιλιάς, η βασίλισσα ή ο διάδοχος πρίγκιπας βρίσκονται στο Παλάτι γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.