CANTINA, το νέο περιοδικό που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Θέμα

(Πηγή: www.protothema.gr)

CANTINA, το νέο περιοδικό που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Θέμα

Το CANTINA είναι μια σύνθεση από ανθρώπους, τόπους και ιστορίες πάθους για το φαγητό.
Είναι μια νέα, σύγχρονη μηνιαία έκδοση αφιερωμένη σε αυτό που ορίζουμε ως Food Culture της εποχής μας.
Ενα όχημα που εξερευνά την Ελλάδα και ανακαλύπτει πρώτες ύλες, την εμπειρία του φαγητού και τα φαινόμενα της εποχής.
Στο πρώτο τεύχος ανακαλύπτουμε και παρουσιάζουμε:
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
Ένα συναρπαστικό αφήγημα για τη σημασία της μητρικής μαγειρικής σε κάθε δεκαετία από το 1950 μέχρι σήμερα.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΗ ΒΟΥΤΣΙΝA
Ιστορίες και συνταγές της θρυλικής μαγείρισσας… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.