Σε στενό δικαστικό κλοιό οι Σπαρτιάτες μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου για τις ευρωεκλογές – Η τύχη τους παίζεται στο Εκλογοδικείο

(Πηγή: seleo.gr)

Σε στενό δικαστικό κλοιό βρίσκονται οι Σπαρτιάτες μετά την απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου να απαγορεύσει την συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές λόγω των στενών δεσμών με τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά και μετά την παραγγελία διώξεων κατά 11 βουλευτών του κόμματος από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων.

Το αποτέλεσμα των δύο παράλληλων ερευνών που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα η Δικαιοσύνη, σε ανώτατο επίπεδο, φαίνεται ότι θα επηρεάσει καταλυτικά την τρίτη και καθοριστικότερη δικαστική πράξη της πορείας των Σπαρτιατών που παίζεται στο εκλογοδικείο.

Υπενθυμίζεται πως αρχές Απριλίου η κυρία Αδειλίνη παρήγγειλε την ποινική δίωξη κατά 11 βουλευτών του κόμματος για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων. Το σκεπτικό… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.