(Πηγή: www.tanea.gr)
Ένα απολαυστικό ταξίδι στο αεροπλάνο συνδυάζεται με έναν γευστικό καφέ. Σπάνια όμως θα συμβεί να σερβίρουν το αγαπημένο σου ρόφημα στην τέλεια γεύση. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας 3 παραγόντων που συντελούν στην κακή ποιότητά του στα αεροπλάνα, που είναι: το νερό, η διαδικασία παρασκευής και οι γευστικοί μας κάλυκες.
Αναλυτικότερα:
Το νερό που χρησιμοποιείται αποθηκεύεται για πολύ καιρό σε δεξαμενές, και αυτή η στασιμότητα του δίνει μια απαίσια γεύση. Δεύτερον όταν ο καφές φτιάχνεται κατά τη διάρκεια της πτήσης, το βράσιμο επιτυγχάνεται νωρίτερα, κάτι που αγνοούν οι αεροσυνοδοί, με αποτέλεσμα ο καφές να έχει γεύση καμμένου.
Τρίτον, η αντίληψη της γεύσης μας αλλάζει κατά περίπου… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)