Εγκαινιάζεται την προσεχή Πέμπτή η 20η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων ετών

(Πηγή: seleo.gr)

Την Πέμπτη 16 Μαΐου εγκαινιάζεται η 20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, με την διοργάνωση να έχει επετειακό χαρακτήρα, ως μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών παρουσία 850 εκθετών, περισσοτέρων από 1.500 Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ομιλητών και επαγγελματιών του βιβλίου από 40 χώρες και με πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων κατά μήκος της.

Συγκεκριμένα στην φετινή διοργάνωση υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή των εκδοτών, των μορφωτικών ινστιτούτων και φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα η παρουσία σημαντικών και βραβευμένων ξένων συγγραφέων υπογραμμίζει τον Διεθνή χαρακτήρα της φετινής διοργάνωσης, αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνης στη διοργάνωση ως σημείου αναφοράς του βιβλίου στη… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.