Πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας έλαβαν τα πρώτα 26 ηλεκτρικά λεωφορεία της Yutong – Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη

(Πηγή: seleo.gr)

Πινακίδες κυκλοφορίας έλαβαν την Τρίτη 14 Μαΐου τα πρώτα 26 από τα συνολικά 110 ηλεκτρικά λεωφορεία της Yutong, τα οποία βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους στη Συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr στις 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί και επίσημα η έναρξη δρομολόγησης των ηλεκτρικών λεωφορείων παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αλλά και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με σχετική τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στο νόμο 5106 / 2024 του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεκαθαρίζεται ότι: «Περί συμβάσεων προμήθειας τροχαίου υλικού για την εκτέλεση συγκοινωνιακού… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.