Ρόδος: Απομακρύνονται οι μεταλλικές πλατφόρμες μέσα από την θάλασσα στην παραλία Αγία Μαρίνα – Η αποκάλυψη του enikos.gr

(Πηγή: www.enikos.gr)

Επιτόπιος έλεγχος κλιμακίου πραγματοποιήθηκε σήμερα από κλιμάκιο στελεχών της κτηματικής υπηρεσίας του λιμεναρχείου, στην παραλία Αγία Μαρίνα Ρόδου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν τυχόν παραβάσεις στον αιγιαλό και την παραλία.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση παράνομων κατασκευών (19 μεταλλικές κατασκευές) εντός της θάλασσας καθώς και παραβάσεις στον αιγιαλό. Ανάλογη παράβαση είχε διαπιστωθεί και πέρυσι, στην ίδια παραλία και από την ίδια επιχείρηση, και αμέσως οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν στην έκδοση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης τους.

Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και φέτος μαζί με την λήψη και των αντίστοιχων αυστηρών διοικητικών μέτρων, εφαρμόζοντας στο ακέραιο τον σχετικό νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.