Πανευρωπαϊκή διάκριση αριστείας στην Καθηγήτρια του ΔΠΘ Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου 

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φυσικής Ανθρωπολογίας έχει κερδίσει την άκρως ανταγωνιστική χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης εξασφάλισε τη σημαντική χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας στην κατηγορία του “Consolidator Grant” για πρωτοποριακή έρευνα στη μελέτη του ανθρώπινου παρελθόντος!

Σημαντική διάκριση για το  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Όπως ανακοινώθηκε,  η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φυσικής Ανθρωπολογίας Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου έχει κερδίσει την άκρως ανταγωνιστική χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας – European Research Council. Αυτή η υψηλού κύρους χρηματοδότηση, αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα υποστηρίξει έρευνα αιχμής για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η χρηματοδότηση «Consolidator Grant» χορηγείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (European… Πηγή (Πηγή: www.gnomionline.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.