“Βόμβα” από τη Μόσχα: Ζητά έκτακτη Σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας: Βρήκαμε νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο εμπλέκεται στη χρηματοδότηση στρατιωτικών-βιολογικών ερευνών στην Ουκρανία

(Πηγή: thefaq.gr)

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας ζητά η Μόσχα, καθώς σύμφωνα με το επίσημο ρωσικό πρακτορείο Tass βρέθηκαν περισσότερα στοιχεία στην Ουκρανία για αμερικανική εμπλοκή σε έρευνες για βιολογικά όπλα.

Σε ανάρτησή του το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS αναφέρει ότι οι ρωσικές δυνάμεις που επιχειρούν στην Ουκρανία εντόπισαν νέα στοιχεία και πειστήρια που επιβεβαιώνουν ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο εμπλέκεται στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών πρότζεκτ στην χώρα.

«Στελέχη αυτών των βιολογικών όπλων δημιουργήθηκαν στην Ουκρανία», είπε ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας προστασίας από ραδιολογικές, χημικές και βιολογικές απειλές, Ίγκορ Κιρίλοφ, ο οποίος επέδειξε έγγραφο που φέρεται να επιβεβαιώνει «άμεση εμπλοκή του Πενταγώνου στην χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών πρότζεκτ στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.