Φάπα! 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για πολιτευτή του ΚΙΝΑΛ στενό συνεργάτη του Α. Λοβέρδου που χαρακτήρισε την Τελιγιορίδου «επαγγελματία γυρολόγο της πολιτικής»

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στην Πρώην Σχολή Ευελπίδων ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Παντελής Περιβολάρης για συκοφαντική δυσφήμιση που τελέστηκε το 2017 εναντίον της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Η κυρία Τελογιορίδου είχε καταθέσει μήνυση και αγωγή το 2017 εναντίον του κ. Περιβολάρη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει σε ανάρτησή του στο facebook την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «επαγγελματία γυρολόγο των κομμάτων» συνεχίζοντας πως «ως φανατική υποστηρίκτρια του όψιμου τιμητή του Αλέξη Τσίπρα, Άκη Τσοχατζόπουλου να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό και για τις τότε επιλογές της και για το γεγονός πως ψηφίζει δύο,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.