Έβγαλε άσχετους … Σάντσεθ – Κόστα που πήραν πλαφόν για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια στην ενέργεια, ο Μητσοτάκης: “Τα εθνικά πλαφόν δεν οδηγούν πουθενά” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Άχρηστους και άσχετους … έβγαλε τους Πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να δικαιολογήσει την εμμονή του να μην προχωρήσει σε πλαφόν στο ηλεκτρικό ρεύμα ώστε να προστατεύσει τους πολίτες από το όργιο αισχροκέρδειας των παρόχων ενέργειας . Παράλληλα επιβεβαίωσε όσους τον κατηγόρησαν όχι μόνον γιατί δεν συντάχθηκε με Σάντσεθ – Κόστα στην Σύνοδο Κορυφής, αλλά ουσιαστικά ότι σκόπιμα δεν διεκδίκησε και τίποτα για την Ελλάδα και τον λαό της .

Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, ισχυρίστηκε ότι το πλαφόν στην τιμή του ρεύματος δεν συμφέρει τη χώρα και έριξε ξανά το μπαλάκι στην ΕΕ.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «μεμονωμένες κινήσεις, όπως τα εθνικά πλαφόν στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.