Ξεσπά η Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: «Είστε από τους πρώτους που έστειλαν όπλα στην Ουκρανία, από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο – Δημιουργείτε ένα περίεργο σύνολο ιστορικών αναλογιών»

(Πηγή: thefaq.gr)

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας μετά από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, αλλά και τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία, με τελευταία «βόμβα» την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν την Τρίτη οι τομεάρχες Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας και ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, κατά την οποία κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «ψεύδεται» και ότι είναι «υπόλογη για τις εν κρυπτώ επιλογές της» όσον αφορά σε αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία.

-Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Βαριά βλήματα 155 χιλιοστών από τα αποθέματα του ΕΣ η τελευταία αποστολή στην Ουκρανία, εν κρυπτώ! Κοροϊδεύουν την Βουλή και τον ελληνικό λαό… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.